WAAROM UITBESTEDEN

Abonnementsdiensten, crowdfunding, stockverkoop en loyaliteitsacties kunnen logistieke piekmomenten veroorzaken die uw dagelijkse bedrijfsvoering verstoren. Wanneer u uw logistiek uitbesteedt betaalt dat zich terug in minder fouten, meer flexibiliteit en een transparent overzicht van uw kosten.

ONZE WERKWIJZE

DistriMedia kent zijn oorsprong in de logistiek van boeken en schoolmateriaal: producten met een relatief lage waarde. We leveren uw producten dus niet alleen correct en op tijd, maar begrijpen daarnaast volledig dat de beheersing van uw (logistieke) kosten een cruciale rol speelt. Al sinds 2001 werkt het team van DistriMedia volgens de 3-3-3 aanpak, die klant en medewerker centraal stelt.

ABONNEMENTSDIENSTEN

Succesvolle abonnementsdiensten versturen ieder(e) week, maand of kwartaal een zeer groot aantal pakketten. Correcte logistiek is voor een abonnementsdienst juist een prominente drijfveer voor retentie. Wanneer bezorging consistent aan de klantwens voldoet, zullen klanten minder sneller hun abonnement opzeggen.

CROWDFUNDING

De ‘voorverkoop’ van een product door middel van een crowdfundingcampagne biedt een nieuwe mogelijkheid om een product te realiseren. DistriMedia helpt u al vooraf aan een succesvolle financiering op weg om een realistische inschatting te maken van uw fulfilmentkosten.

STOCKVERKOOP EN FLASH SALES

Fabrikanten, groothandels en grote retailketens organiseren regelmatig een stockverkoop met een significante verkooppiek als resultaat. Om uw dagelijkse business niet te verstoren kiest u er best voor om de fulfilment van dit type verkoop te outsourcen aan een betrouwbare partner.

SPAAR- EN ANDERE LOYALITEITSACTIES

Veel (merk)fabrikanten en grote retailer organiseren spaar- en winacties om klanten langdurig aan hen te binden. Voor de fulfilment van de producten, monsters of VIP-uitnodiging die deel maken van uw actie of de verwerking van antwoordkaarten zit u bij DistriMedia aan het juiste adres.