U runt uw business – wij verzorgen uw fulfilment

Succesvolle abonnementsdiensten versturen ieder(e) week, maand of kwartaal een groot aantal pakketten.

Terwijl de focus van dergelijke ondernemingen ligt bij de klantacquisitie, vormt het logistieke aspect een prominente drijfveer voor retentie. Wanneer bezorging niet aan de klantwens voldoet, zullen klanten sneller hun abonnement opzeggen. Daarom vertrouwt Deauty, een succesvolle abonnementsdienst voor cosmeticaproducten, al jaren op DistriMedia voor de logistieke afhandeling van hun zendingen.

Met de opkomst van e-commerce zijn er talloze nieuwe abonnementsdiensten ontstaan, soms gericht op zeer specifieke segmenten. Deze diensten kenmerken zich door een alsmaar groeiend klantenbestand, waardoor de fulfilmentkost per klant op lange termijn zal afnemen. Soms kan het commercieel ook even tegenzitten. Het is belangrijk om ook dan, wanneer uw klantenbestand tijdelijk krimpt, een logistieke partner te hebben die met u meedenkt om de meest kostenefficiënte oplossing voor u te vinden.

Abonnementsdiensten

Succesvolle abonnementsdiensten versturen ieder(e) week, maand of kwartaal een zeer groot aantal pakketten. De focus van deze ondernemingen ligt vaak bij de groei van het klantenbestand door middel van klantacquisitie.

Uw voordelen

Correcte logistiek is voor een abonnementsdienst een prominente drijfveer voor retentie. Wanneer bezorging consistent aan de klantwens voldoet, zullen klanten minder sneller hun abonnement opzeggen.

Direct contact

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Bel ons op +32 51 42 38 60 of stuur een bericht via ons contactformulier.