Productontwerpers en andere creatieven kiezen steeds vaker om hun product te realiseren met behulp van crowdfunding via platformen als Indiegogo of Kickstarter. Het merendeel van hen kiest voor een crowdfundingformule waarbij in feite een soort van ‘voorverkoop’ plaatsvindt van hun product.

Wanneer een project succesvol is gefinancieerd komt de realisatie snel dichterbij, inclusief de nodigde verwerking van de bestellingen.

Bij DistriMedia kan u reeds voorafgaand aan een succesvolle financiering, rekenen op professionele ondersteuning. Met onze kennis en ervaring geven wij u graag advies over de fulfilment van uw product, inclusief de daarbij horende cost drivers. Zo stelt u eenvoudig uw financieringsbehoefte scherp. Wanneer uw product gereed is voor verzending, kan u op ons rekenen voor een professionele en snelle verwerking.

Crowdfunding

De ‘voorverkoop’ van een product door middel van een crowdfundingcampagne biedt een nieuwe mogelijkheid om een product te realiseren.

Uw voordeel

DistriMedia helpt u al vooraf aan een succesvolle financiering op weg om een realistische inschatting te maken van uw fulfilmentkosten.

Direct contact

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Bel ons op +32 51 42 38 60 of stuur een bericht via ons contactformulier.