U runt uw business – wij verzorgen uw fulfilment

Abonnementsdiensten, crowdfunding, stockverkoop en loyaliteitsacties veroorzaken vaak logistieke piekmomenten die uw dagelijkse bedrijfsvoering verstoren. De meeste ondernemingen zijn immers niet ingericht op het afhandelen van duizenden bestellingen in enkele dagen tijd. Met een betrouwbare fulfilmentpartner zoals DistriMedia heeft u extra zekerheid dat uw klanten op tijd en foutloos hun pakket ontvangen.

Het is belangrijk om te kiezen voor een logistieke partner die actief met u meedenkt wanneer u kiest voor uitbesteding. Tijdens een grondige intake, vooraf aan uw eerste piekmoment, bekijken we samen op welke wijze uw producten het beste bij de klant komen. De afhandeling wordt tot op de dag nauwkeurig bepaald, met de nodige flexibiliteit indien uw actie wijzigt in aantallen of tijd.

Uitbesteden?

Abonnementsdiensten, crowdfunding, stockverkoop en loyaliteitsacties kunnen logistieke piekmomenten veroorzaken die uw dagelijkse bedrijfsvoering verstoren.

Uw voordelen

Wanneer u uw logistiek uitbesteedt betaalt dat zich terug in minder fouten, meer flexibiliteit en een transparent overzicht van uw kosten.

Direct contact

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Bel ons op +32 51 42 38 60 of stuur een bericht via ons contactformulier.