DistriMedia neemt volledige logistiek van Uitgeverij Baeckens Books in handen

DistriMedia neemt volledige logistiek van Uitgeverij Baeckens Books in handen

De afgelopen periode kende Uitgeverij Baeckens Books een belangrijke groei. Onder de vaste imprints van Bakermat en Stilton verschenen met succes meer titels. In het afgelopen jaar zagen ook nog eens 3 nieuwe imprints het levenslicht, HipHip (Spelend leren), Smiley en Giraf. Daarenboven groeide er een samenwerking met enkele Nederlandse uitgevers: Kluitman, Memphis Belle, Pepper Books en Blossom Books.

Omdat Uitgeverij Baeckens Books zich meer willen focussen op de kerntaken, mooie boeken maken en verkopen, is er besloten een aantal fundamentele wijzigingen door te voeren:

  1. De kantoren verhuizen op 12 april naar de Frederik de Merodestraat 18 te 2800 Mechelen : een mooie plek in het stadscentrum. E-mailadressen en telefoonnummer blijven hetzelfde.
  2. In de loop van de maand april verhuist de complete voorraad (magazijn) naar Distrimedia in Tielt. Er werd een samenwerkingsovereenkomst voor opslag en distributie afgesloten door Baeckens Books nv (Mechelen) met DistriMedia nv.

DistriMedia nv zet hiermee zijn ambitie in de verf om te blijven groeien en ook voor andere uitgevers en webshops de logistiek te verzorgen.

DistriMedia

Meulebeeksesteenweg nr 20 - 8700 Tielt

© Copyright 2017 - 2019

All rights reserved.