Zicht op uw stock, alsof zij bij u staat

In essentie is uw voorraadbeheer gebaseerd op twee principes:

  • U dient voldoende producten op stock te hebben, zodat u aan uw vraag kan voldoen;
  • Wanneer u van een product teveel gestockeerd heeft en deze niet verkocht geraakt, dan kost u dat geld.

Goed voorraadbeheer levert u dus per definitie geld op. Onze logistieke experts staan daarom graag aan uw zijde om u advies te geven over het beheer van uw voorraad, inclusief een strategie op maat voor uw snel- en langlopende producten.

Altijd zicht op uw actuele voorraad

Zicht op uw (actuele) voorraadinformatie is een kernvoorwaarde om de voorraad goed te beheren. Daarom stelt DistriMedia voor al zijn klanten standaard een managementplatform ter beschikking met actuele artikel- en voorraadinformatie.

De interne werking van DistriMedia wordt ondersteund door een geavanceerd warehouse management system (WMS), waarin de beschikbare voorraad wordt bijgehouden. Binnengekomen bestellingen worden eerst gecontroleerd met dit WMS, voordat deze worden doorgegeven. Eventuele ‘probleembestellingen’ (bestellingen waarbij er toch geen actuele voorraad blijkt te zijn) zijn zo direct zichtbaar.

Voor DistriMedia is het zicht op uw voorraad een topprioriteit. Eventuele aankomende tekorten zullen wij u daarom dan ook actief melden.

Voorraadbeheer

Wanneer u altijd voldoende, maar nooit te veel, producten op stock heeft dan levert uw voorraad geld op.

Uw voordeel

Samen met u ontwikkelen onze logistieke experts een op maat strategie voor uw snel- en langlopende producten. Via ons eigen managementplatform heeft u altijd een actueel zicht op artikel- en voorraadinformatie. Eventuele aankomende tekorten melden wij u pro-actief.

Direct contact

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Bel ons op +32 51 42 38 60 of stuur een bericht via ons contactformulier.