Logo Baeckens Books

Baeckens Books werkte al enige tijd naar tevredenheid samen met DistriMedia, waardoor we al overtuigd waren van de korte communicatielijnen en grote flexibiliteit van de medewerkers. De fulfilment door DistriMedia kent daarnaast een hoge performantie tegen een zeer aantrekkelijke kostprijs."

Stijn Baeckens, Baeckens Books

Lees het verhaal van Baeckens Books

Logo Deauty

Ons concept vereiste oorspronkelijk een partner die in staat is om binnen enkele dagen een groot volume te verwerken tegen een aantrekkelijke kost. Vandaag de dag is de samenwerking met DistriMedia zo intensief dat onze volledige order flow automatisch uitkomt bij DistriMedia voor verwerking."

Tom Van De Putte, Deauty

Lees het verhaal van Deauty

Logo Michelin

Als A-merk stelt Michelin zeer hoge eisen aan zijn partners en verwachten wij telkens weer een verbeterd product op de markt te kunnen brengen. Met DistriMedia hebben we een betrouwbare en flexibele partner waarmee we iedere logistieke uitdaging de baas zijn. Ik kijk met vertrouwen naar de toekomst toe."

Jean-Noël Delaunois, Michelin Travel Partner

Lees het verhaal van Michelin

Logo publiq bw

Voor de editie van 2017 werkten we een eerste maal met DistriMedia. Wanneer een schat dreigde leeg te raken, bestelde de locatieverantwoordelijke eenvoudig een nieuwe voorraad pakjes. We zijn erg tevreden met de vlotte en flexibele samenwerking."

Laura Delauré, publiq

Lees het verhaal van publiq

Logo Testament

Door de verzending van onze erfenisgids uit te besteden aan DistriMedia kunnen we ons beter richten op onze hoofdactiviteit, terwijl we erop kunnen vertrouwen dat onze gids stipt de aanvrager bereikt."

Marnix Puype, testament.be

Lees het verhaal van testament.be

Logo Lannoo

Met een hoge mate van precisie verzorgt DistriMedia voor Lannoo al bijna twee decennia lang zowel de rechtstreekse verzending naar eindklanten als complexe verzendingen naar de grootste retailers van Europa."

Sabine Froyman, Uitgeverij Lannoo

Lees het verhaal van Uitgeverij Lannoo

Mosaert

Tot onze samenwerking met DistriMedia waren we nog te klein om de logistiek te outsourcen. Met DistriMedia vonden we een partner die geloofde in onze groei."

Roxane Hauzeur, Mosaert

Lees het verhaal van Mosaert