Uitgeverij Baeckens Books is een belangrijke speler op de markt, onder meer bekend van imprints zoals Bakermat, Stilton, HipHip, Smiley en Giraf. Omdat de uitgeverij zich meer wenste te richten op de kerntaken, mooie boeken maken en verkopen, werd in 2017 besloten om een structurele samenwerking voor opslag en distributie aan te gaan met DistriMedia.

Stijn Baeckens: “Baeckens Books werkte al enige tijd naar tevredenheid samen met DistriMedia, waardoor we al overtuigd waren van de korte communicatielijnen en grote flexibiliteit van de medewerkers. De fulfilment door DistriMedia kent daarnaast een hoge performantie tegen een zeer aantrekkelijke kostprijs.”

WINKELBEVOORRADING EN VERZENDING NAAR EINDKLANTEN

Voor Baeckens Books verzorgt DistriMedia zowel de winkelbevoorrading als verzending naar eindklanten. De onderneming toont tevens een zelfstandige en betrouwbare partner te zijn voor uitgevers buiten de Uitgeverij Lannoo Groep.

www.bakermat.be

Baeckens Books werkte al enige tijd naar tevredenheid samen met DistriMedia, waardoor we al overtuigd waren van de korte communicatielijnen en grote flexibiliteit van de medewerkers. De fulfilment door DistriMedia kent daarnaast een hoge performantie tegen een zeer aantrekkelijke kostprijs.”

Stijn Baeckens, Baeckens Books

Logo Baeckens Books