Deauty (wat staat voor discover beauty) is een ontdekservice voor cosmetica. Wat ooit begon als een abonnementsformule voor iedereen die zocht naar inspiratie, informatie en tips op het gebied van upscale schoonheidsproducten is nu een volwaardige pure player webshop.

Deauty werkt al sinds 2015 samen met DistriMedia voor de assemblage, verzending en retourafhandeling van zijn Deautyboxen. Tom Van De Putte, co-founder van Deauty: “Ons concept vereiste oorspronkelijk een partner die in staat is om binnen enkele dagen een groot volume te verwerken tegen een aantrekkelijke kost. Vandaag de dag is de samenwerking met DistriMedia zo intensief dat onze volledige order flow automatisch uitkomt bij DistriMedia voor verwerking.”

OOK VOOR DELICATERE PRODUCTEN

De samenwerking met Deauty demonstreert dat DistriMedia ook in staat is om de fulfilment van delicatere producten correct uit te voeren.

www.deauty.be

Ons concept vereiste oorspronkelijk een partner die in staat is om binnen enkele dagen een groot volume te verwerken tegen een aantrekkelijke kost. Vandaag de dag is de samenwerking met DistriMedia zo intensief dat onze volledige order flow automatisch uitkomt bij DistriMedia voor verwerking."

Tom Van De Putte, Deauty

Logo-Deauty-resize