De nationale campagne testament.be heeft als doel sensibilisering, mobilisering en advisering rond legaten ten voordele van het goede doel. De campagne wordt gecoördineerd door testament.be en ondersteund door meer dan honderd deelnemende ngo’s, goede doelen en maatschappelijke organisaties.

testament.be is van start gegaan in 2008 en sinds 2015 klant van DistriMedia. Via de site www.testament.be bestellen geïnteresseerden de gratis informatieve gids “Goed geregeld, goed gegeven”, die de volgende dag direct door DistriMedia wordt verstuurd naar de aanvrager. Ook de retouren door foutief ingevulde formulieren worden door DistriMedia verwerkt.

DE GROOTSTE GROEPSCAMPAGNE VAN BELGIE

testament.be is uitgegroeid tot de grootste nationale groepscampagne ooit in België, soms met grote schommelingen in het aantal bestelde gidsen. Marnix Puype van testament.be: “Door de verzending van onze erfenisgids uit te besteden aan DistriMedia kunnen we ons beter richten op onze hoofdactiviteit, terwijl we erop kunnen vertrouwen dat onze gids stipt de aanvrager bereikt.”

www.testament.be

Door de verzending van onze erfenisgids uit te besteden aan DistriMedia kunnen we ons beter richten op onze hoofdactiviteit, terwijl we erop kunnen vertrouwen dat onze gids stipt de aanvrager bereikt."

Marnix Puype, testament.be

Logo-testamentbe-resize