Efficiënte winkelbevoorrading

Het retaillandschap is in volle beweging. Langbestaande ketens verdwijnen door veranderen winkelgedrag en er ontstaan nieuwe concepten. De marges staan onder druk doordat prijsinformatie met een aanraking op de smart phone direct beschikbaar is. Dit resulteert in direct omzetverlies wanneer een product niet op voorraad is. Het is de uitdaging voor retailers om nooit meer ‘nee’ te verkopen.

Snel schakelen

Terwijl winkeliers aan de ene kant onder druk staan omdat “niet beschikbaar is niet verkopen” betekent, stijgt de complexiteit van de logistiek aan de andere kant. De ketens verbreden hun productgamma om te kunnen voldoen aan de vraag van de klant terwijl de levenscycli van de producten alsmaar korter worden.

Retailers proberen hun voorraad op een absoluut minimum te houden in nauwe samenwerking met een logistieke partner die ondanks de groeiende complexiteit, snel kan schakelen en ook kleine winkelbestellingen efficiënt kan verwerken. DistriMedia is zo een partner. Wij verzorgen dagelijks grote en kleine bestellingen voor duizenden winkels in de Benelux.

Uitbesteden?

Winkellogistiek wordt steeds complexer. De ketens verbreden hun productgamma om te kunnen voldoen aan de vraag van de klant terwijl de levenscycli van de producten alsmaar korter worden.

Uw voordeel

Met DistriMedia als partner bent u in staat om uw lokale winkelvoorraad op een absoluut minimum te houden en deze supersnel aan te vullen wanneer dat nodig is.

Direct contact

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Bel ons op +32 51 42 38 60 of stuur een bericht via ons contactformulier.