WAAROM UITBESTEDEN

Succesvolle webshops staan snel voor de keuze of zij de logistiek wel of niet binnenshuis moeten uitvoeren. Wanneer u uw logistiek uitbesteedt betaalt dat zich terug in minder fouten, meer flexibiliteit en een transparent overzicht van uw kosten.

ONZE WERKWIJZE

DistriMedia kent zijn oorsprong in de logistiek van boeken en schoolmateriaal: producten met een relatief lage waarde. We leveren uw producten dus niet alleen correct en op tijd, maar begrijpen daarnaast volledig dat de beheersing van uw (logistieke) kosten een cruciale rol speelt. Al sinds 2001 werkt het team van DistriMedia volgens de 3-3-3 aanpak, die klant en medewerker centraal stelt.

PERSONALISATIE

Veel webwinkels onderscheiden zich in hun segment met behulp van een sterke merkbeleving. De processen van DistriMedia zijn voldoende flexibel om uw verzendingen aan te passen naar de noden van uw merk.

KOPPELING MET MARKTPLAATSEN

Webwinkeliers verkopen (een deel van) hun gamma meestal ook via marktplaatsen zoals Amazon. DistriMedia stelt u in staat uw webshop te koppelen aan dergelijke marktplaatsen en uw bestellingen zo via 1 centrale voorraad te verzenden.

INTERNATIONALE BEZORGING

Webshops zijn per definitie bereikbaar vanuit alle hoeken van de wereld. Verkoop over de grens vergt echter specifieke aandacht voor uw logistiek. De bezorgkosten liggen bijvoorbeeld veel hoger en uw klanten verwachten ook een lokaal retouradres.