U runt uw webshop – wij doen de logistiek

Succesvolle webshops worden vaak al snel geconfronteerd met de vraag wat zij wel of niet binnenshuis moeten uitvoeren. De commerciele exploitatie van een webshop vergt voor een gemiddelde webshop immers al veel meer dan een dagtaak.

Wanneer u u niet over de juiste infrastructuur of voldoende volumes beschikt, dan loont het vaak om de afhandeling (ook wel: fulfilment) van bestellingen uit te besteden aan een gespecialiseerde partner zoals DistriMedia.

Het uitbesteden van de afhandeling van uw webbestellingen kent alleen voordelen. U kan voortbouwen op de specifieke logistieke expertise van uw dienstverlener, wat zich zal uitbetalen in een hogere kwaliteit en een kostenvoordeel door efficiency. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld minder fouten, meer flexibiliteit en een transparent transparant overzicht van uw kosten.

Voor veel webwinkeliers is de bezorging van een bestelling het enige fysieke contactmoment met de klant. Een positieve klantervaring van het uitpakmoment bepaalt daarom ook voor een groot deel of de klant opnieuw iets bij u zal bestellen en u een goede review zal geven.

Wanneer u kiest voor uitbesteding van uw fulfilment, kiest u daarom best voor een solide partner. Met meer dan twee decennia ervaring staan wij graag aan uw zijde. Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak om de kosten/baten-berekening voor uw onderneming te maken.

Uitbesteden?

Succesvolle webshops staan snel voor de keuze of zij de logistiek wel of niet binnenshuis moeten uitvoeren.

Uw voordelen

Wanneer u uw logistiek uitbesteedt betaalt dat zich terug in minder fouten, meer flexibiliteit en een transparent overzicht van uw kosten.

Direct contact

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Bel ons op +32 51 42 38 60 of stuur een bericht via ons contactformulier.