Uitgeverij Lannoo

Hoge mate van precisie

Uitgeverij Lannoo Group is één van de meest toonaangevende uitgeverijen van de BeNeLux voor zowel fictie als non-fictie. De organisatie omvat naast Uitgeverij Lannoo onder meer ook Racine, LannooCampus, Lannoo Graphics, TerraLannoo, Meulenhoff Boekerij en Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. Lannoo wenst een uitgever te zijn die economische en culturele meerwaarde nastreeft.

DistriMedia valt onder de Belgische activiteiten van Uitgeverij Lannoo Groep en staat in voor de distributie van alle Lannoo-producten. DistriMedia levert naar een netwerk van duizenden winkels in de BeNeLux. Sinds 2008 werd daaraan tevens alle fulfilment van de Lannoo webshop toegevoegd.

Sabine Froyman, Uitgeverij Lannoo: “Als interne klant van DistriMedia is het uiteraard moeilijk om kritiek te hebben op de werking van onze zustermaatschappij. Wellicht zijn wij anderzijds daardoor juist de meest veeleisende partij om voor te werken. Met een hoge mate van precisie verzorgt DistriMedia voor Lannoo al bijna twee decennia lang zowel de rechtstreekse verzending naar eindklanten als complexe verzendingen naar de grootste retailers van Europa. Doordat andere uitgeverijen ook steeds vaker voor DistriMedia kiezen, wordt ons schaalvoordeel ook steeds groter.”

Met een hoge mate van precisie verzorgt DistriMedia voor Lannoo al twee decennia lang de rechtstreekse verzending naar eindklanten en complexe verzendingen naar de grote retailers in Europa.”

Sabine Froyman, Uitgeverij Lannoo

Direct een offerte
close slider

Offerte