Webshop fulfilment

WEBSHOP FULFILMENT

De groei van e-commerce is niet meer te stoppen. Met meer dan twee decennia ervaring staat DistriMedia aan de zijde van talloze middelgrote webshops in de BeNeLux.

Webshops worden vaak al snel geconfronteerd met de vraag wat zij wel of niet hun e-commerce fulfilment moeten uitbesteden. Wanneer u niet over de juiste infrastructuur beschikt, dan loont het vaak om de afhandeling van bestellingen uit te besteden aan een gespecialiseerde partner zoals DistriMedia.

Door het uitbesteden van de webshop fulfilment kan u voortbouwen op de specifieke logistieke expertise van uw dienstverlener, wat zich zal uitbetalen in een hogere kwaliteit en een kostenvoordeel door efficiency. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld minder fouten, meer flexibiliteit en een transparant overzicht van uw kosten.

Bij DistriMedia kan u als webshop ook gebruik maken van onze eFinance module, waarbij we de afhandeling van het betalingsverkeer voor u uitvoeren zodat u enkel 1 administratieve boeking per maand heeft.

DistriMedia biedt tot slot ook eCustomerCare, waarbij we naast de standaard 2e lijns helpdesk ook voorzien in een 1e lijns helpdesk die 24/24 en 7/7 beschikbaar is.

Onze troeven

Betrouwbaarheid

DistriMedia maakt deel uit van de Uitgeverij Lannoo Groep en is hierdoor een stabiele partner die samen met u kan verdergroeien en de nodige investeringen aankan

Managementportal

Klanten kunnen bij DistriMedia beschikken over een uitgebreide managementplatform met actuele artikel- en voorraadinformatie

Connectoren

DistriMedia beschikt over een eigen mature API en doorgeteste connecties met de meest populaire e-commerceplatformen

Lees verder over onze aanpak.

Direct een offerte
close slider

Offerte